30 december 2016

Crazy times

Personally

Jag har tänkt många kvällar efter jobb att jag ska sätta mig och skriva här, men all min energi har varit slut.
Det har hänt så sjukt mycket de senaste veckorna och tiden har sprungit iväg. Dagar har blivit till veckor och veckor till månader (haha så har jag endast varit här i knappt två månader).
Ska verkligen försöka göra lite uppdateringar och berätta allt som hänt under denna tid. Märker även att det kommit en och samma fråga senaste tiden, så får väl ta tag i och besvara den...

Nu börjar vi gå mot lugnare tider och jag kommer att få mer tid till allt annat som inte endast har med jobb att göra.
Imorgon är det nyår och ska bli spännande och se vad London kan erbjuda (antagligen bara en massa kaos av alla människor..)

Var hemma en snabb runda över jul och det behövde jag verkligen. Som jag saknat min familj ❤️❤️ här är en bild fångad om hur kul vi alltid har när vi är tillsammans, ren kärlek!

12 december 2016

I chock

Personally

Ni som följer mig här har säkert sett bilderna från hur grisigt det är här efter italienarna druckit och rökt. Dem hade haft fest i onsdags och grisat ner något fruktansvärt i kök och vardagsrummet. Denna gången städadse dem inte dagen efter utan sett ur som f*n i flera dagar. 
 
När jag kom hem på natten i lördags hade de två fransmännen städat HELA huset, helt otroligt... Dem hade hållt på att städa i 3 timmar, haha hade aldrig gjort det... Dock evig tacksam för att dem gjorde det för nu känns det så mycket bättre, kan sitta där nere och faktiskt äta istället för att äta på sitt rum. 
Helt amazing!! Känns som ett helt nytt hem. 
Vi har även satt upp en lapp med "regler", är lågiska regler. Så som att städa efter sig, inte röka inomhus och respektera varandra. 
Jag hoppas alla kommer följa reglerna och att vi alla kan hjälpas åt. Ska låta det gå December ut och om det inte blivit bättre, kommer jag att leta nytt!

11 december 2016

Helg fylld med party

Personally

Ojojoj vad jag varit lat med att skriva här under helgen... 
Det har varit en fullspäckad helg med massa roligheter. 
 
Fredag jobbade jag till 18, åkte hem och började göra mig direkt i ordning för after work med jobb. Jag har no words för denna kvällen...haha shit så kul vi hade. Roligt att se alla på ett helt annat sätt. Vi alla är en person på jobb och en helt annan på fritiden, även jag själv.
Vi var på en nattklubb/bar som heter Zebrano och var ett bra ställe med bra tryck.
Mina kollegor kan verkligen vara så goa och roliga och hoppas på fler spontan kvällar!
Mmmmm, en jäger/redbull "shot"... fyfan 
(VARFÖR BLIR JAG ALLTID LIKBLEK PÅ ALLA BILDER MED BLIXT??? haha ångest...måste spaytana mig!!)
 
Lördagen började jag klockan 9 på morgonen (var hemma vid 03 på natten), så det blev inte mycket sömn för min del. Mot jobb och det gick bra, fullt upp och ändå nöjd med vad jag sålt. Väntar ivrigt på nästa veckas lista om bästsäljaren! 
Slutade klockan 18 även lördagen och var direkt hem, göra sig i ordning och sedan bege sig till Lilly och Moa. Lilly flyttade hit denna veckan och Moa är här på besök till måndag så passade så bra med en utgång när jag ändå är ledig söndag. 
Vi alla var såååå trötta från dagen innan. Lilly hade också varit ute och Moa hade inte sovit något natten till löragen, så blev ingen hård kväll. Vi hade lika kul för det och alltid så kul att kunna umgås med sina vänner från Sverige.