25 augusti 2017

Time to move on

Personally

Som jag skrev i förra inlägget är det dags att jag droppar nyheten om var flyttlasset går denna gång. Alla pusselbitar är på plats och på måndag går flyttlasset till Malmö. 
Fick en möjlighet om att ta hand om vår Malmö butik måndag-fredag 10-18, alltså ledig alla helger och kvällar framöver. Hur skulle man kunna tacka nej?!
 
Eftersom mina föräldrar bor på "landet" haha, så orkar jag inte pendla fram och tillbaka vilket sammanlagt hade tagir mig ca 3h... Hade kunnat köra, men bilen ska säljas och hade i slutändan blivit lika mycket pengar som lägenheten jag hittat.
Jag älskar mina föräldrar framför allt annat, men när man en gång flyttat hemifrån vill man gärna fortsätta ha sitt eget. 
En bekant till mig har en 5a på Gustav och där ska jag bo med hennes dotter. Vilket jag tycker kommer bli sjukt nice, är man liksom inte heeelt ensam.
Jag kommer bo i Malmö tills jag åker till Australien i oktober. Blir ett kort boende men jag är sjukt taggad på ny stad och nya människor!
Äntligen lämnar jag lilla Helsingborg och flyttar till en "storstad" igen. (Väldigt liten jämnfört med London, men mycket större än Helsingborg i alla fall haha!)
 
 
Ligger i solstolen och har lite telefonsamtal angående nästa vecka. Sjukt spännande grejer på gång och verkar som det blir en liten flytt till en annan stad.
Solen skiner och livet fylls med utmaningar. Verkar bli ett bra avslut på Augusti och September kommer leverera så sjukt mycket!
 
Ikväll släpper jag nyheterna, saknas bara sista pusselbiten.

22 augusti 2017

Veggi life

Personally

Nu känner jag mig ändå rätt duktig, varit veggi i snart två veckor. (Okej, fuskade i Lördags när vi åt nattmat och kände mig faktiskt rätt äcklad dagen efter).
Jag tänkte att jag skulle äta mycket fisk på grund av att jag alltid älskat kött och inte haft en enda aning om vad jag skulle ersätta köttet med, men inte ätit något djur alls. Måste faktiskt säga att senaste veckan har det inte varit några kostigheter. Enda gången jag verkligen saknat köttet var när jag åt pizza i fredags. Brukar alltid äta en specialare med kyckling, så tråkigt nu när man inte kunde välja den.. Positiva dock är att nu kanske jag slutar äta min pizza med? haha detta healfi life kunde jag inte ens föreställt mig innan!
Tänka sig något såhär enkelt kan bli så gott, för gårdagens mat blev verkligen hur god som helst!