17 februari 2017

Jag <3 sängen

Personally

Igår var jag ledig och sängen var min bästa vän. Behövde verkligen vila, skulle behöva semester i ett halvår känns det som..

Jag har börjat kolla "orange is the New black". Är på serie humör, så ge mig en vecka så har jag säkert sett alla avsnitt.

Trots min lathet fick jag lagat lite mat till oss. Vet inte vad som hänt med mig, men mina matkunskaper har blivit så grym från ingenstans.

Blev lax i ugn med créme fraiche, potatis och baby tomater med advokdo.

I créme fraichen pressade jag vitlök och skar dill.
Super gott och enkelt!

Idag var det en händelserik dag som även gjorde mig lite rädd... Jag och min kollega ser massa blåljus och kollar ut, vi ser att polisen stängt av Regent Street precis utanför butiken och det börjar bli kaos. 
 
Vår livvakt kommer upp och säger att vi alla måste ut och det nu. Lite i chocktillstånd och ingen som helst aning om vad som händer halvspringer vi in för att ta våra jackor och gå ut genom nödutgången på baksidan av butiken. 
 
När jag kommer ut står där poliser som skriker att vi måste röra oss längre bort, även baksidan av butiken var avspärrad. Vi blir bortförda en bra bit bort och det är då vi inser att det är ett bombhot, BOMBHOT???. Hur skraj blir man inte då liksom?? 
 
Det löste sig ganska fort och efter cirka 30 minuter var vi tillbaka i butiken igen och allt var som vanligt. Fortfarande sjukt läskigt att vara med om något sånt här, speciellt eftersom man befinner sig i London. Jag blev påmind om allt som hänt i Paris...och därav känner att det lika bra hade kunnat hända här.
 
Tack och lov gick allt bra och inget hände. Ta vara på varje dag som går, du vet aldrig vad som kan hända imorgon. 
 
 

13 februari 2017

Sunny Monday

London

Idag är jag ledig och kunde verkligen inte önskat mig ett bättre väder. Här i London är det 10+ grader och solen skiner!

Jag är påväg in till stan för att fixa lite grejer, bland annat ska jag fakstiskt lämna ut några CV.. Kommer kanske lite som en chock men känner mig inte rättvist behandlad och varför ska jag vara bekväm?
Jag vill kunna gå till jobb med ett stort leende och känna mig uppskattad. Varit många gånger jag gått till jobb och känner mig glad och peppad men sedan blivit nertryckt. Vissa säger att det är så London är, men enligt mig själv och mina värderingar förtjänar jag bättre!
Alla företag jobbar inte på samma vis, gäller bara att hitta vad som är rätt för mig.

När jag började känna att jag ville hitta något nytt mådde jag dåligt för det kändes som jag ger upp och jag är verkligen inte personen som ger upp!!
Efter mycket tänkande och vad jag i slutändan förhoppningsvis kommer må bättre över, är att hitta något annat.

Nu när min engelska också är så mycket bättre, kommer det bli mycket lättare att promota mig själv.
Wish me good luck!