30 januari 2017

My "weekend"

Personally

Denna veckan var jag ledig onsdag och torsdag, så det blev som min helg. 
Som jag skrev till er fick jag nog och flyttade och har nu kommit i ordning, så skönt och som en sten lossnat från hjärtat. Äntligen kan man känna att man kommer hem till ett ställe där man trivs och känns som hemma. 
 
Varit en full späckad "helg" som vanligt med god mat och goda drinkar. 
I onsdags var jag ute med några kollegor på Tiger Tiger, lika skojsigt som vanligt. 
Torsdgaen spenderade jag att packa upp alla grejer och på kvällen hade jag middags dejt med mina fina vänner, bland annat saknade Emy!
Himla nice ställe vi hamnade på. Vi beställde mat i baren, tre olika pizzor, lökringar och pommes. Lite som tapas blev det fast större portioner haha. Här i London kan man verkligen hitta lite guldkorn ställen. 
Sjukt god mat och öl.
 
Bästisen Lavinias syster och pappa har varit här på besök och fick äntligen träffa dem, lika underbara som hon själv är. 
Ikväll fick vi jobba övertid eftersom all rea skulle bort och nya kollektionen skulle fram, så nu väntar jag på min mat och sen ska jag soooova!
På tordag kommer mina föräldrar och jag längtar sönder, låt det bli torsdag nu!!!

25 januari 2017

Moving out!

London

Idag har jag varit ledig och träffade min kära vän Lily idag på lunch. Vi hittade ett så mysigt ställe med enormt goda mackor, mumma!

Imorse var jag hos agencyn och pratade med dem och helt blåsta är dem... Jag har försökt få tag på dem i en vecka men vägrat svara mig.
Så idag fick jag nog!!
Efter lunchen med Lily åkte jag hem, packade alla mina grejer och är nu i Uber påväg till mitt nya hem hos min kollega. Hon har ett dubbelrum så ska bo där ett tag framöver.

Var kom alla grejer ifrån??? Haha

Vad som händer med min deposit vet jag inte riktigt ännu. Ska försöka hitta någon som kan ta över mitt kontrakt och om inte behöver jag inte betala hyra nästa månad. Oavsett är det riktigt surt att förlora en £650... What to do?
Pengar är inte allt! (Haha försöker vara lite positiv eller något).
Oavsett känner jag att jag är värd att bo bättre än jag gjort denna tiden i London, ska inte behöva vantrivas.

25 januari 2017

Last week

Personally

Förra veckan var det fullspäckat som vanligt, veckorna bara springer iväg...
det var jobb hela veckan och utgång med Lavinia (såklart) och några andra på fredagen. Söndagen firade vi vår kollega som fyllde år, blev bara en drink och mat sen hem.

Vi drar alltid till Zerbrano och där jobbar en av mina roomis, blir ju alltid en mycket roligare kväll då. Älsksr verkligen det stället, vet inte varför men har alltid så kul där!

Sista bilderna är från söndagen. Älskar verkligen att ingås med dessa fantastiska människor, de ger mig så mycket positiv energi!

Nu är jag ledig onsdag och torsdag denna vecka, så imorgon blir det lite festligheter med mitt hjärta Lavinia igen. Minst en gång i veckan med henne är ett måste haha. På torsdag flyttar hon så det ska bli väldigt intressant att hjälpa henne flytta (gissar att detta inte kommer ske förrän till helgen pga att vi kommer vara bakis...).
Torsdag blir det nog middag och vin med mina kära vänner som inte är från jobb. Min helg blir onsdag och torsdag istället, helgen är det lön och innebär massa jobb.