Kolla så mys jag ändå har här i min ensamhet på flygplatsen. 
Beställde in en caesar sallad och ett glas rött, klockan är efter 12 så ändå ok! ;) 
Datorn är framme och nu börjar utmaningen med jobb. Det här ska verkligen bli spännande och se hur detta kommer att gå...må väl säga det började lite med en stalker...haha men nu kan det bara gå bättre. 
Mitt fokus är verkligen på topp och det är det viktigaste. 
 
När jag landar i London vid 16 blir det direkt hem till Tatyana där Florentia och Aurelie väntar på mig. Jag har köpt med mig "lite" marabou, så dem kommer bli sååå glada!
Jag är verkligen så himla taggad på denna trip och att jag ska göra detta själv visar hur långt jag kommit i min personliga utveckling. #proud 

Haha jag som hade så mycket att göra igår och slutade med att jag åkte till Höganäs för middag och vin. 

Fast det var verkligen super trevligt så värt att gå upp två timmar tidigare imorse för att hinna med allt! 

Nu sitter jag och är påväg till flygplatsen med mina föräldrar, dem ska ändå in till Köpenhamn. Så jag passade faktiskt på att åka med dem, lite roligare med sällskap! 

Äntligen fredag, för vem älskar inte fredagar??
Skulle vilja påstå min fredag i en dag av kaos...haha. Jag har så mycket att fixa innan jag flyger till London imorgon. Japp, ni läste rätt. Jag ska ÄNTLIGEN tillbaka till London, som jag längtat! <3
 
Idag har jag som sagt en massa att fixa
  • Leverera ut produkter.
  • Hämta ut kostym från kemtvätten.
  • Hjälpa min partner till success (woopwoop).
  • Duscha (ja, med mitt hår tar detta minst en timme!!..)
  • PACKA!!!...
Ibland (eller ja, många gånger) undrar jag hur jag planerar... Menmen, hur tråkigt vore inte livet utan en massa bollar i luften??
 
När jag har mycket att göra, brukar jag kolla på min dream board och tänka "Hur f*n ska jag ta mig dit utan att kämpa?". Med andra ord, fortsätter jag köra mitt race!
Denna bild är också pretty awsome!
 
Om ni inte följer mig på facebook vet ni antagligen inte om detta heller som jag ska säga nu..haha.
Men på måndag 31/7 kl 18 kommer jag köra en live där jag ska berätta min story. Om allt från när jag började jobba med detta tills idag, hur mitt liv ändrats osv.
Jag är redan fett nervös inför detta, men var ett mål jag satte - När jag uppnår Executive ska jag köra en live sändning. Så ja, det är bara till att göra det!
Lägg gärna till mig på facebook och lyssna! (Oliwia Segerberg)
 
Trevlig fredag och helg på er sötisar!