29 mars 2017

One last night

London

Kan bara säga att jag är evig tacksam för vad London gett mig, vänner för livet bland annat. 
Dagen på jobb igår kändes som en evighet men dagen kunde inte slutat bättre. 
 
Vi åt på en braziljansk resturange, nice ställe. Eftersom vi slutar så sent och dem stängde köket efter en halvtimme, fick vi trycka i oss haha. Oavsett hade vi en bra sista stund tillsammans. 
När vi skulle gå vidare gav dem mig detta kort och tårarna kom direkt...
Oj vad man inser hur mycket dem betyder för en...
 
Jag, Lavinia, Tanya, Matteo och Mirco gick vidare för en sista natt inne på Tiger Tiger. Vårt lilla shitty place där vi bara öser. 
 
När vi skulle hem och jag skulle behöva säga hejdå till Lavina kom tårarna igen. Vi var ju lite fulla med, vilket gjorde allt mycket värre. Utan att överdriva stod vi och kramade om varandra i minst i timme och bara grät. Hela vägen hem grät jag och till sist lyckades jag somna haha. 
När jag vaknade idag skrattade jag lite åt det men när jag hittade kortet igen började jag gråta. Varit två tuffa dagar och imorgon flyger jag hem! 
Kommer defenitivt försöka komma tillbaka till London över en weekend snarast! 

Känslan går faktiskt inte beskriva. Det är med väldigt blandade känslor jag gör min sista dag i butiken.
Jag har längtat efter denna dagen sedan jag lämnade in min uppsägning och nu när dagen har kommit känns det riktigt tufft.

Sitter i parken och njuter av min sista lunch i solen och inser hur mycket jag kommer sakna detta. En del av mitt hjärta kommer alltid finnas i London. Det är här jag lärt mig bli vuxen och att gå från att ha inget till att tekniskt sett ha allt.
Önskar jag kunde dela mig i två, ena halvan i Sverige och andra halvan i London. Innerst inne vet jag att åka hem över sommaren är det rätta valet och taggad på vad sommaren har att erbjuda.

London erbjuder makalöst fantastiskt väder!!
Sitter i endast min kostym med min lunch.

Ikväll efter jobb är det dags för min avskeds middag. Vi kommer att bli 15 stycken...15???
Alla dessa fantastiska vänner måste jag ge ett hejdå till... och om två dagar är jag till aka i Helsingborg!

Helt ärligt händer det så himla mycker just nu och jag är så trött så har absolut ingen energi till att blogga. Känner mig som en maskin. Gå upp från sängen, jobba, äta, festa och repeat. 
 
På torsdag går flyget hem och imorgon är det min sista dag på jobb, kan inte mer än känna lättnad!!
Nu måste jag gå igen. Maten är serverad här hemma och sedan måste jag duscha mitt 5m långa hår och klockan är redan 22?? 
Imorgon ska jag ha "Leaving party" med mina älskade kollegor, ush för att behöva säga hejdå... 
Istället måste jag försöka se vad jag får utav att åka hem, älskar mitt liv här i London men mitt liv i Sverige betyder så mycket mer för mig. 
Där är ett fåtal här jag vet att jag kommer träffa igen och det är jag evig tacksam för, att mina få månader här verkligen gett mig dessa människor!
 
Mer uppdatering ska jag föröska ge er de sista dagarna, förhoppningsvis har jag kanske lite mer tid!
 
Detta är bilder från varför jag inte haft tid att blogga..haha var ute från torsdag till lördag med min favorit Tanya. Mega kärlek till henne! 
(Random snubbar från photostudion?? Väldgästa gärna liksom...)